Šéfkuchár na ostrove - západné Švédsko
| Spoločnosť: | EURES |
| Miesto výkonu práce: | |
| Základná zložka mzdy (v hrubom): | 165 SEK / Za hodinu |
| Dátum nástupu: | |
| Dátum pridania ponuky: | 24.03.2025 |
| Dátum poslednej aktualizácie: | 25.03.2025 |
| Dátum platnosti ponuky: | 00.00.0000 |
| Pracovný a mimopracovný pomer: | |
| Pracovná oblasť: |
Sezóna trvá od polovice marca do polovice decembra. Počas jari a jesene ide väčšinou o zákazkové objednávky pre konferencie a skupiny. Počas hlavnej sezóny, ktorá sa sústreďuje od babieho leta a počas celého augusta, meníme koncept a prechádzame na à la carte. Počas jesenných mesiacov charakterizuje naše jedálne lístky dostupnosť čerstvých morských plodov.
Teraz chceme urobiť ďalší krok a z tohto dôvodu hľadáme motivovaného šéfkuchára, ktorý môže viesť prácu a ďalej rozvíjať naše podnikanie.