Hlavný kuchár na Jadrane
| Spoločnosť: | EURES |
| Miesto výkonu práce: | |
| Základná zložka mzdy (v hrubom): | 2000 EUR / Za mesiac |
| Dátum nástupu: | |
| Dátum pridania ponuky: | 17.03.2025 |
| Dátum poslednej aktualizácie: | 20.03.2025 |
| Dátum platnosti ponuky: | 00.00.0000 |
| Pracovný a mimopracovný pomer: | |
| Pracovná oblasť: |
Čistá mzda od 2000,- EUR/mes. (závisí od schopností a zručností kandidáta) vyplácaná počas práce v hlavnej sezóne v trvaní 6 mesiacov od 01.05.-30.10.2025. Možnosť trvalého zamestnania a vyplácania zníženej mzdy počas zimných mesiacov, t.j. počas vášho pobytu doma. Práca 9 hod./denne; 6 dní/týž. Voľný jeden deň/týž.
Náplň práce:
- každodenná príprava obedov pre 10 zamestnancov
- príprava rôznych jedál a la carte pre hostí reštaurácie; príprava mäsa, zeleniny, rýb, chleba a i.
- filetovanie rýb
- zodpovednosť za čerstvosť potravín a čistotu kuchyne
- dodržiavanie stravovacích a hygienických noriem
- upratovanie a kontrola kuchyne, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za správne skladovanie potravín
- vedenie a riadenie zamestnancov pri príprave jedál a i.